knidos akademi sergisi

2013 UKKSA 3. Knidos’un Sır’ı Festivali ve Sergisi

 

knidos-akademi-sergisi-15

 

knidos-akademi-sergisi-16

Knidos Akademi binasında sergilenen çalışmaları gezdikten sonra bahçeye çıktım. Buradaki bazı çalışmaların fotoğrafını akşama doğru çekmeye karar verdim, ışık çok fazlaydı.

knidos-akademi-sergisi-17

Bir ara dinlenmek için oturduğum masada Web Sitemi takip eden Ali Kaymak hocamla tanışma fırsatım oldu, daha sonra bahçede gezerken karşılaşınca fotoğrafını çektim. Sağ üstte Datça’da yaşayan  ressamlarımızdan İbrahim Çiftçioğlu görülüyor.

knidos-akademi-sergisi-18

Ahşap heykeller, yanlarında sanatçıların isimlerini göremedim sanırım. Burada belirtmekte fayda var gördüğüm kadarıyla bütün bu çalışmalar her gelişimde burada çalışırken gördüğüm belirli kişilerin özverili çalışmaları sonucu bahçeye yerleştirildi. Gittiğimde hala eksikleri tamamlamakla meşguldüler ve bayağı yorgun görünüyorlardı. Bu işler böyledir biz gelir zevkle gezer görürüz, eserin yapımından sergilenmesine kadar harcanan insanüstü emeklerin farkında olamayız çoğu zaman. O zaman diliminde ne öyküler vardır kimbilir.

knidos-akademi-sergisi-19

Geçen gelişimde heykel atölyesinde gördüğüm çalışmalar bahçeye yerleştirilmiş, çok güzel olmuş. Knidos Akademi bahçesi artık büyük bir açık hava müzesi gibi.

knidos-akademi-sergisi-20

 

knidos-akademi-sergisi-21

Sayfalar: 1 2 3 4 5

2 yorum

  1. sizin objektifinizden izlemek de büyük keyf.elinize sağlık.ayrıca beni bu güzel karelerde görmek mutlu etti. teşekkür ederim.

    1. Çok güzel yorum ve fotoğraflarınızın arasında kendimi görmek beni sevindirdi, ellerinize sağlık Muzaffer Bey, her zamanki gibi harika sunum ve fotoğraflar sağ olun var olun teşekkürler….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir