2013 Datça Windsurf – Ödül Töreni

Master erkelerde birinci Yeni Foça Windsurf Kulübünden Mehmet kaçan, İkinci Çeşmealtı Windsurf Kulübünden Özfer Uralp, Üçüncü İstanbul yelken Kulübünden Murat Soyak oldu. Ödüllerini başhakem Mehmet Ş. Besceli verdi.

surf-odul-toreni-20

 

surf-odul-toreni-21

Genç bayanlarda birinci Ferdi yarışan Fulya Ünlü oldu, Fulya geçen yılın Türkiye Windurf şampiyonası birincisi. Ödülünü Datça Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Caner verdi. Yıllardan bu yana bu wwwte bu yıl olduğu gibi Özlem Caner ve Datça Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Osman Akın her dakika buradaydılar. Bu arada Datça Belediyesi Personelinden ismini yazamadığım birçok arkadaş canla başla çalıştılar.

surf-odul-toreni-22

Hakem arkadaşlara hediyelerini Sami Bircan verdi.

surf-odul-toreni-23

Hakemler: Mehmet Ş. Besceli, Hakan Kütük, Zeki Leblebici, Önder Tosun, Erhan Tezel, Ali Süha Ulusoy, Baran Edige, H.Ergin Özdem, Turan Yılmazkoç

surf-odul-toreni-25

Hakemler, ödül alan sporcular ve wwwte emeği geçenler toplu halde.

surf-odul-toreni-26

1. Ayak datça Windsurf yarışlarında dereceye giren sporcular hep birlikte. Erkekler ve Genç erkekler yarışmaları rüzgarın daha sonra düşmesi nedeniyle yapılamadı. Diğer günlerde de yeterli rüzgar bulunamayınca Datça ayağında bu dallarda yarışmalar olmadı.

surf-odul-toreni-27

Bir Datça Windsurf daha son buldu, acı ve tatlı anıları ile. Tabii acı anı derken benim için rüzgarın olmayışı ve doya doya fotoğraf çekememek oldu. Onun dışında geçmiş yıllardan tanıdığımız birçok güzel insanı, sporcuyu görmek güzel bir olaydı. Gelecek yıl buluşmak dileğiyle arkadaşlarımıza bundan sonraki yarışlarda bol rüzgar ve başarılar diliyorum.

Sayfalar: 1 2 3 4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir