2013 Windsurf Şampiyonası Datça Ayağı Yarışları İkinci Gün

22 Haziran 2013 tarihinde öğleye doğru Pegasus Windsurf Türkiye Ligi şampiyonası Datça Ayağı yarışlarını izlemek için Datça Sörf Tatil Köyüne geldim. Tabii yarışları izleyebilmek için rüzgar lazım, birçok kişi gibi ben de bugün surf yapmak için yeterli rüzgarı bulacağımızı umuyordum. Size fotoğraflarla bugünü özetleyeceğim, sabırla sayfalarıma bakarsanız akşam gelen rüzgarla yapılan yarışlardan görüntüleri de izleyebilirsiniz.

windsurf-2013-datca-1

Öğlen oldu ama beklediğimiz rüzgar hala yoktu, kuzeyden gelmesi gereken rüzgar yine güneyden geliyordu. O sırada bazı kişiler, motora bağlı bir ip vasıtasıyla çekilen su kayağı (wakeboard) yapıyorlardı

windsurf-2013-datca-2

Bir zaman onları görüntüleyeceğiz diye oyalandık, fotoğraflar çektik.

windsurf-2013-datca-3

Bir ara Ekrem arkadaşım yanıma gelerek öğrencim ve yürüyüş arkadaşım Mustafa’nın biraz ileride balık tutuğunu söyleyince oraya gittim. Mustafa içinde sokkan balıkları olan sepetiyle karaya çıkıyordu. Hocam dönerken uğra bu balıklar senin kısmetin deyince dönerken Sörf tatil köyünden 200-300 m uzaklıktaki Mustafa’nın Derin Bahçe isimli lokantasına uğradım. Kullandıkları malzemeler, sebzeler kendi ürünleri, sağolsun Mustafa balıkları bir de temizlemiş, çok hora geçti.

windsurf-2013-datca-4

Musatafa  serpmenin atılışını gösterirken, ben de o anı yakalamaya çalıştım.

windsurf-2013-datca-5

Mustafa’nın yanından ayrılır ayrılmaz bahçede sporcu arkadaşların toplu olarak fotoğrafını çektik.

windsurf-2013-datca-6

Hava oldukça sıcaktı, arkadaşlar fotoğraf çekilinceye kadar güneşin altında sıkıcı dakikalar yaşadılar.

windsurf-2013-datca-7

Basın mensupları ve seyirciler fotoğraflar çektiler.

windsurf-2013-datca-8

Saat 14.00 lere gelmişti, hala rüzgar yoktu, gençler top oynayarak vakit geçirirlerken, biz de basın mensubu arkadaşlarla onların fotoğrafını çekerek oyalandık. Rüzgarın olmaması sıkıcı bir durum, sporcu arkadaşlar buraya kendi maddi imkanları ile gelip kalıyorlar, surf yapma imkanı bulamayınca doğal olarak canları sıkılıyor.

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir