2013 Datça Plaj Voleybolu İkinci Gün

datca-plaj-veleybolu-83

7 Temmuz pazar günü kumluk plajında geleneksel olarak yapılan  Datça Plaj Veleybolu Turnuvasının ikinci gün karşılaşmaları yapıldı. Saat 10.00 da başlayan karşılaşmalarda ses tertibatından, sağlık ekibine kadar birçok arkadaşımız görev aldı. Bu kişiler iki gün boyunca orada hazır bulundular. Etkinliğin düzenleyicilerinden olan Datça Kent Konseyi Gençlik ve Çalışma Grubu ( Engin Solak, Özden Taşar, Ali İnan, Bayram Ali Baş, İsmail Arabacı, Aysun Darcan, Latife Yapıcı ) turnuva boyunca herşeyin eksizsiz olması için büyük bir çaba harcadı.

datca-plaj-veleybolu-1

İlk maç bir gün öncesi geç vakte kaldığı için yapılamayan bir karşılaşmaydı. Milas Belediyespor’dan Ali Buran – Ali Özdemir ikilisi, Muğla Belediyespor’dan Civan Önal – Kerem Ağılönü ikilisi ile karşılaştı. Bugünkü maçlarda  yenilenler turnuvaya veda ettiler. Maçlara ait fotoğrafları yapılış sırası ile veriyorum.

datca-plaj-veleybolu-2

Sabah saatlerinde yapılan karşılaşmalarda güzel görüntüler yakalamaya çalıştım, öğleden sonra bulunduğumuz yerde ışık iyi olmuyor, fazla fotoğraf çekemedim. Maç başlarken kura atışı yapılıyor, kaptanlara tercihleri soruluyor.

datca-plaj-veleybolu-3

Pazar günü yapılan  maçlarda sporcular turnuvanın havasına girdiler, özellikle öğleden sonra çekişmeli ve zevkli karşılaşmalar izledik.

datca-plaj-veleybolu-4

Muğla Belediyespordan Buse Karakuş – Şebnem Ulutürk ikilisi yine aynı takımdan Sena Demirtaş – İlknur Seren Sertdemir ikilisi ile karşılaştı. Buse – Şebnem ikilisi maçı kazandı. Fotoğrafta sporcular maçı yöneten Fethiye Bölgesi Ulusal Hakemlerimizden Güney Öncü ile görülüyor.

datca-plaj-veleybolu-5

Sporcular zaman zaman topu kurtarmak için kendilerini kumlara atmaktan çekinmediler.

datca-plaj-veleybolu-68

Kumda hareket etmek zor bir de iki kişilik olarak geniş bir alanda mücadele etmek oldukça yorucu oluyor, iyi bir kondisyon gerekiyor

.

datca-plaj-veleybolu-6

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir