2018 Menderes Yolu Yürüyüşü – Bir Masal Ülkesinin İçinde – İlk Gün

Menderes’in en temiz hali, kirliliğin belirtisi yosunlar olsa da akan bir su var. Daha aşağılarda bambaşka bir Menderes ile karşılaşacağız ve üzüleceğiz. Molalar yemek molası dışında 10 dakikayı geçmiyor, yalnız çok yoruldunuz ben dinleneceğim derseniz Dak üyesi arkadaşlar sabırla sizi bekliyor, dinlenmenize izin veriyorlar. Kibar, terbiyeli öğrenci gençler doğa onlarla güvenli ve güzel. Hepsine çokça teşekkürler.

Dağlar vadiler aşılıyor, arada bir yükseklerden Menderes’i görüyoruz, suyu fazla değil.

Sütleğenlerle kaplı düzlüklerden geçerken renkler çok hoştu. Sağ altta, Dak üyesi Cansu arkadaşımızla yürüyüşün ilk gününde birçok kez yan yana yürüdük.

Yine Menderes kenarında bir mola, biraz uzun sürdü.  Işık ve renkler çok güzeldi, ayaklarını serinletenler, suyun kenarında dinlenenler, manzara güzel. Herkes dinlenirken ben çalışıyorum, tam beklediğim anlar.

Bol bol hatıra fotoğrafları çekiliyor.

Bir ara çantamı sırtımdan indirip dinleneyim derken yukarlardan bir toz bulutuyla birlikte bir gürültü koptu, video kameramı kapıp koşmuşum. O iniş anını maalesef kaçırdım, kuzuların bağırtısı etrafı inletirken yürüyüşçülerin bir kısmı tepeye doğru yürümeye başlamıştı.

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7

4 yorum

    1. Teşekkürler Zeki bey, büyük bir organizasyondu birçok kişinin, kuruluşun, emeği, katkıları olduğunu biliyorum, siz dahil emeği geçen herkese çok teşekkürler. Anılarımızda hep hatırlanacak bir zamanı yaşadık.

  1. O güzel anları tekrar yaşattınız, hissettirdiniz. Teşekkürler Muzaffer Hocam. Kaleminize, yüreğinize sağlık. Ekrem İpek Hocam ile bizleri onurlandırdınız, sevindirdiniz. Bir sonraki yürüyüşümüzde görüşmek üzere Denizli’den Datça’ya Menderes Yolu dolusu selamlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir